Ondernemen en Investeren 


Zo verdien je geld met OpenAI.

Veel mensen hebben de laatste tijd wel gehoord over het progamma OpenAI. Een progamma dat mede gemaakt is door Elon Musk. Alleen veel mensen weten niet wat OpenAI inhoudt en daadwerkelijk doet, het is namelijk echt een heel tof progamma. 

Lees meer »

Online geld verdienen tijdens een crisis.

In tijden van crisis is het moeilijk om geld te verdienen, maar het is niet onmogelijk om online geld te verdienen. Er zijn veel manieren om geld te verdienen met behulp van internet, zodat je je financiële situatie kunt verbeteren. 

Lees meer »

10 geld tips voor aankomende recessie.

Het gaat niet zo goed met de Nederlandse economie. Veel mensen merken dat de schulden steeds hoger worden en dat ze als het zo door blijft gaan het overzicht kwijt begint te raken. De kans is groot dat jij hier ook last van gaat krijgen.

Lees meer »

Waarom een recessie belangrijk is.

Huh waarom is een recessie belangrijk voor onze economie en waarom jij dit als een kans moet zien. Op dit moment zitten wij tegen een recessie/crisis aan, veel mensen vinden het eng om hierover na te denken omdat ze dan vaak aan de naarste gevolgen gaan denken.

Lees meer »

Hoe verdien ik geld in een crisis.

We weten het op dit moment allemaal, de inflatie stijgt de koopkracht daalt en we lopen allemaal hoog op in de maandlasten. Het gaat niet goed met de economie in Nederland op dit moment, we gaan richting een crisis/recessie.

Lees meer »

Wat te doen bij een recessie?

Veel mensen ervaren nu in deze periode van onzekerheid veel paniek, er kan op dit moment veel gebeuren dat er voor zorgt dat de maandelijkse kosten weer hoger worden. Op dit moment zitten al veel mensen enorm in de stress omdat ze waarschijnlijk niet de maand rekening kunnen betalen. 

Lees meer »

Hoe creëer je een passief inkomen?

Iedereen wil geld verdienen terwijl je slaapt. Het mooie is dat zoiets ook daadwerkelijk kan. Veel mensen kijken je dan heel verbaasd aan. Ze zeggen vaak dan: Ga lekker 5 dagen in de week werken en doe dat vooral overdag dat is normaal. Tegenwoordig begint dat steeds minder normaal te worden, met de huidige digitalisatie die in volle opmars is kunnen we ook online geld verdienen. Online geld verdienen zal uiteindelijk een vorm van toekomst krijgen. 

Lees meer »

Mindset


7 tips om elke discussie gemakkelijk te winnen.

Wie heeft er nou gelijk? Je belandt in een discussie die je moet winnen, je wil je gelijk hebben want dit kan zeer positieve gevolgen hebben uiteindelijk. Je doet er alles aan alle feiten gooi je op tafel, om zo je tegenstander op het verkeerde spoor te zetten.  

Lees meer »

Hoe benut ik mijn potentie.

Heb ik mijn potentie wel maximaal benut? Het gevoel hebben dat je niet de maximale potentie uit jezelf kan halen is een verschrikkelijk gevoel. Een gevoel wat vaak voor komt als je je ergens voor moet bewijzen. Bij je werk, sport, school, vrienden of zelfs iemand waar je veel van houd.

Lees meer »

Word de beste versie van jezelf - E-Book - Review

Word de beste versie van jezelf met het E-Book die is uitgebracht door Jerik van Nuenen. Puur Mindset Academy zorgt ervoor dat iedereen een succesvolle mindset kan creëren. Wil je ondernemend denken? Wil je uiteindelijk je passie vinden? Of wil je sterker worden op gebied van communicatie?

Lees meer »

Waarom investeren in jezelf zo belangrijk is.

Je hoort het vaak dat investeren in bepaalde handelsplatformen belangrijk is om te doen om zo je vermogen te laten groeien. Veel mensen doen dat namelijk ook ze denken er wat mee uit te kunnen halen. In deze tijd waar we nu in leven is dat heel populair, vooral bij de jongeren.

Lees meer »

Hustlers University review Nederlands.

Waarschijnlijk heb je al wel een keer van hem gehoord Andrew Tate ook wel Cobra Tate. Deze man is begin dit jaar op alle platformen heel bekend geworden vooral op TikTok voor zijn bijzondere stellingen over bepaalde zaken denk hierbij aan vrouwen, geld, business en zelfs bruisend water. 

Lees meer »

Denken als een ondernemer? Lees deze 3 boeken.

Wellicht heb je het al een keer vaker gehoord dat de denkwijze van een ondernemer echt anders is. Maar waar zit dat hem in en hoe kan een ondernemer nou zo anders denken. Het is niet perse dat zij dingen anders zien of een totaal andere denkwijze hebben.

Lees meer »

Denk als een ondernemer in 5 stappen.

Werk je nog in loondienst of ben je een beginnende ondernemer, dan vraag je je vast af hoe een succesvolle ondernemer denkt. Alleen een onderneming starten is niet voldoende, een onderneming word succesvol door de denkwijze van de ondernemer zelf.

Lees meer »

Hoe denkt een ondernemer.

Ben jij een beginnende ondernemer of werk je nog in loondienst en wil je graag een onderneming starten. Dan is een onderneming starten niet voldoende. Je moet ook kunnen denken als een ondernemer. Dat is in mijn ogen het belangrijkste wat er is een ondernemende mindset. Je onderneming draait niet op een mindset van uitstellen dan zou jou bedrijf nooit werken. 

Lees meer »