Hoe benut ik mijn potentie.


Heb ik mijn potentie wel maximaal benut? Het gevoel hebben dat je niet de maximale potentie uit jezelf kan halen is een verschrikkelijk gevoel. Een gevoel wat vaak voor komt als je je ergens voor moet bewijzen. Bij je werk, sport, school, vrienden of zelfs iemand waar je veel van houd.

Je wil diegene jou potentie laten zien. Een bewijsstuk meegeven wat voor andere mensen van waarde kan zijn. Maar toch zit je nog steeds met het gevoel heb ik het wel juist gedaan. Ik heb nog zoveel meer in mij zitten waarom liet ik dat niet op dat moment zien. 

Deze vragen stellen 60% van de mensen regelmatig aan zichzelf. Eigenlijk is dit helemaal niet goed dat mensen hier over nadenken. Dit is een vorm van geen zelfvertrouwen hebben in jezelf. Constant een gevoel hebben dat je het beter had kunnen doen.

Maar ook jij hebt potentie om jou doel of droom werkelijkheid te kunnen maken. 

In dit artikel lees je meer over hoe je jouw potentie zo goed mogelijk kan benutten...

 

Ook jij kan alles bereiken in het leven. 

Ja ook jij kan alles behalen in het leven, alles waar jij van droomt kan werkelijkheid worden. Alleen jij bent de persoon die jezelf continu tegenhoudt, stel jezelf even deze vraag: "wat zou je doen als je niet kon falen".

Welke acties had je dan al wel niet genomen die je nu niet hebt gedaan. Weet je waar het in zit? Het zit allemaal in je hoofd want ook jij kan die ene persoon mee uitvragen. Ook jij kan een succes worden maar jouw gedachtes houden JOU tegen. 

 Het is eigenlijk een kwestie van meer zelfvertrouwen krijgen. Geloof in jezelf, het maakt niet uit wat je doet op dat moment al gebeurd er iets ergs. Blijf er niet mee zitten je komt er sterker uit.

potentie benutten

Dit is eigenlijk wel makkelijk gezegd maar zo moet je gewoon gaan denken je moet misschien wat meer schijt hebben aan het leven, je bent er tenslotte maar 1 keer. Ze zeggen vaak mensen met een grote mond hebben de halve wereld, nou soms is het wel zo.

Stap uit die negatieve spiraal waar je nu in zit. Maar wordt de beste versie van jezelf. Laat jezelf wat meer zien, praat wat meer en sta niet continu op de achtergrond zo ga jij je potentie echt benutten want wij allemaal hebben potentie.

 

Zorg voor meer zelfvertrouwen. 

De mensheid weet niet hoe maar wij kunnen zien wanneer iemand zelfverzekerd is of niet. Zorg er ook voor dat mensen dat zelf ook bij jou kunnen zien, denk niet direct van ik ga dit sowieso niet halen, geef het een kans. Als je van te voren zegt dat je het gaat halen dan is de kans 60% groter dat je het daadwerkelijk ook gaat halen. 

Blijf niet denken in beperkingen want wil je succesvol denken oftewel denken als een ondernemer dan moet je denken in kansen en pak ze dan ook. Het kan heel klein beginnen veel mensen zeggen tegen hun zelf 'ik kan dit niet' ze zeggen dit al terwijl nog niet zijn begonnen. 

Zeg in plaats van dat "ik kan dit" of "ik ga dit proberen".  Het zijn hele kleine veranderingen maar deze veranderingen kunnen hele grote gevolgen hebben op de manier van denken maar ook hoe jij je leven kan gaan leiden. Geloof erin dat ook jij dit kan behalen.

   

Potentie benutten.

Wees jezelf en doe gewoon je ding. Dat is heel belangrijk uiteindelijk straal jij je potentie dan ook wel uit, alleen hier heb je wel de juiste mindset voor nodig om dit te kunnen behalen. Je moet in jezelf kunnen denken je moet jezelf beter leren kennen en erin geloven.

Om je mindset op een manier te veranderen waarin je in jezelf gelooft is er een E-book uitgebracht, die zorgt ervoor dat jij het meeste uit jezelf zal halen om zo je maximale potentie te laten zien en benutten. Aan onzekerheden wordt op dat moment aan gewerkt om dat los te laten. 

Je zal je passie vinden en jouw mindset zal op een positieve manier worden veranderd. Dat voor maar €19,95

Benut je potentie op maximale wijze vandaag nog!

Word dit jaar nog een succesvol persoon met de E-Book van Jerik van Nuenen.

Word de beste versie van jezelf!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.