Hustlers University review Nederlands.


Andrew Tate. 

Waarschijnlijk heb je al wel een keer van hem gehoord Andrew Tate ook wel Cobra Tate. Deze man is begin dit jaar op alle platformen heel bekend geworden vooral op TikTok voor zijn bijzondere stellingen over bepaalde zaken denk hierbij aan vrouwen, geld, business en zelfs bruisend water. 

Voor veel mensen is deze man een soort van voorbeeld geworden hij leeft het leven die veel mensen zouden willen leven, Andrew Tate rijdt een Bugatti, Mclaren, Rolls Royce etc. alles wat duur is heeft hij om maar zo te zeggen. 

Veel mensen zien hem voorbij komen op TikTok waarbij hij wat verteld of doet wat veel mensen erg leuk, interessant of soms raar vinden. Deze video's trekken miljoenen kijkers aan. Dat je hem zo vaak ziet heeft een reden, sommige mensen hebben er al wel van gehoord zijn cursus "Hustlers University 2.0".

In deze cursus helpt hij mensen die graag willen beginnen met een eigen onderneming maar niet weten hoe. Het is niet alleen een onderneming starten maar ook denken als een ondernemer wordt hierin verteld. 

In dit artikel vertel ik wat ik van de cursus vind en is deze cursus daadwerkelijk het geld waard?

 

Lees verder.

Hustlers University 2.0.

De online cursus van Andrew Tate Hustlers University 2.0 is een cursus waarbij vooral jongeren kunnen leren hoe zij een eigen onderneming opstarten en daarbij alle skills gaan leren. Maakt niet uit wat voor business model jij graag wil gebruiken ze hebben overal daarvan wel een cursus van online staan. 

Denk hierbij aan: 

  • Dropshipping
  • E-commerce 
  • Cursus (crypto) Traden 
  • Affiliate Marketing
  • Copywriting 
  • DeFi 

En nog veel meer business modellen waar je je op kan focussen. Elk business model wordt beheert zoals Tate het noemt door een professor die daar al meer dan 500k aan geld mee heeft verdiend. Dat houdt dus in dat het allemaal een bewezen strategie is die voor elk business model geldt. 

Je start je eigen business op je focust je daar eerst voorlopig op, je maakt plannen je krijgt de benodigdheden om dat bedrijf te starten en dan te groeien op een gegeven moment gaat het zo goed dat je jezelf kan gaan focussen op een ander model. Denk hierbij aan eerst Dropshipping te hebben gedaan en dat gaat allemaal heel goed daarna je bezig te houden met Affiliate Marketing. 

In de cursus heb je veel mogelijkheden oftewel geen reden om niet te beginnen. 

 

Mijn mening van Hustlers University 2.0. 

Zelf heb ik ook een tijd de cursus van Andrew Tate gevolgd ik zit er inmiddels nu 2,5 maand in heb nog geen spijt dat ik deze uitdaging ben aangegaan. In het begin was het wel even wennen hoe alles werkte je komt in een Discord server terecht waarbij je niet direct helemaal goed de weg weet wat je nou als eerste moet doen.

Hiervoor volgde ik een paar video's daarna begon ik het te begrijpen hoe het allemaal werkte. Het verbaasde mij enorm hoeveel Nederlandse mensen erin zaten dat was op een gegeven moment wel makkelijk communiceren want deze mensen waren op veel gebieden al verder dan dat ik was. 

Dus zij hielpen mij enorm met het opstarten van een Affiliate Marketing bedrijf. Je komt in een community terecht met mensen vanuit de hele wereld die allemaal in het zelfde schuitje zitten als jij, allemaal financieel onafhankelijk worden. 

Zo'n community zorgt voor een grote groep met allemaal mensen die jou begrijpen en ook met dezelfde problemen zitten als jij,  en je daarbij ook willen helpen, al is het iets van business of mindset je krijgt altijd wel een antwoord wat je gaat helpen. 

Toen ik aan deze cursus begon had ik dat niet verwacht. In de community is het eigenlijk een soort van beetje netwerken je ziet vaak dezelfde mensen online zijn en die helpen je dan op dat moment ook erg graag. 

Kopiëren en plakken is de sleutel naar succes. 

Als je wil beginnen met de cursus kun je verschillende business modellen kiezen je komt dan in een groep terecht dan ook precies voor dat model die jij wil volgen. Je krijgt hier YouTube filmpjes van te zien hoe jij je business op een succesvolle manier moet gaan starten. Helemaal van begin tot aan het eind.

Het is eigenlijk een beetje kopiëren en plakken wat je doet zoals je eerder had gelezen word die cursus gegeven door iemand die het al heeft bewezen dat het op deze manier werkt. Het enige wat jij dan op dat moment moet doen is het letterlijk overnemen en het op jou eigen manier doe. 

Zo deed ik het ook eerst kijken en leren en vervolgens het overnemen van de "professor" en dat zorgde ervoor dat ik in mijn eerste maand al meer dan 350 euro had verdiend met mijn eigen Affiliate Marketing Business.  Inmiddels in de 2de maand heb ik het wat opgeschaald en had ik op dat moment 1287 euro verdien in maand 2. Oftewel wat ik hiermee wil zeggen is het allemaal bewezen.

Prijs.

 Het kosten plaatje van deze cursus is 50 euro in de maand in het begin vond ik dat wel veel maar uiteindelijk had ik dat snel terug verdiend. Dit had ik overigens oprecht niet verwacht toen ik hiermee aan begon. Het gene wat wel jammer is dat je moet betalen met PayPal of Mastercard. 

Want deze cursus wat het je allemaal biedt is zoveel meer waard. Op elk business model valt veel op te verdienen om succesvol te worden. 

 

Moet jij deze cursus aanschaffen?

Als je succesvol wil worden is het direct een ja. Als jij er 100% achter staat en erin gelooft ga jij ook de eerste maand succes behalen. Mocht je na die eerste maand nog geen succes hebben behaald stuur mij dan een mail dan ga ik je direct helpen op gebied van Affiliate Marketing. 

Het is in het begin een grote investering lijkt het maar zodra jij je eerste winst behaald gaat het alleen maar mee vallen.

Ben jij iemand die graag snel geld wil verdienen maar niks wil doen dan is het helaas niet de cursus voor jou. Wil jij snel geld verdienen en daadwerkelijk ook bereid bent om er veel voor te doen dan is deze cursus wel wat voor jou. 

Geloof je het nog niet helemaal dat dit echt zo is klik dan even op "behaalde resultaten" hieronder en zie de behaalde resultaten van cursisten die succes hebben behaald. 

Let op door deze cursus te volgen kan je succesvol worden ; ).


Reactie plaatsen

Reacties

Yaniek
een jaar geleden

Mij lukt het niet, ik ben wel verstandelijk beperkt kan je het me leren