7 tips van Andrew Tate om succesvol te worden.

Gepubliceerd op 14 februari 2023 om 21:35

De meeste mensen kennen tegenwoordig wel Andrew Tate en zijn zeer bijzondere uitspraken. Je kan ervan houden of je haat het maar ik weet als jij een succesvol persoon wil worden zit er in veel van zijn verhalen een kern van waarheid. 

Daarbij dus ook de 7 tips van Andrew Tate om een succesvol persoon te worden. Deze tips kan je heel goed in je dagelijkse leven toepassen en er daarop dus gaan letten. Lees deze tips goed door en pas ze kritisch toe naar jezelf, wees eerlijk richting jezelf. 

Tip 1. Heb controle over jouw mind.

Heb controle over je mind, laat jezelf niet teveel afleiden door alle prikkels die je op een dag krijgt. Weet welke acties je die dag moet uitvoeren om zo een stap verder te kunnen komen in je leven. Het zit allemaal in je hoofd als jij het uiterste uit je leven wil halen kan je niet afgeleid worden. 

Tip 2. Omring jezelf met succesvolle mensen. 

Zoals je wellicht weet doet Andrew Tate veel zaken met zijn broer Tristan Tate, inmiddels succesvolle broers met een enorm vermogen.  Andrew zei in een podcast, dat jij als persoon moet nagaan wie echt jou vrienden zijn. 

Jou vrienden bepalen eenmaal jou toekomst en dat klinkt best raar. Maar het is eigenlijk best logisch want als jij een vriendengroep hebt met 6 man, en iedereen behalve jij rookt dan is de kans het grootst dat jij op een gegeven moment ook gaat roken.

In tegenstelling tot dat ben jij omringt met 5 miljonairs dan is de kans groot dat jij de volgende wordt. 

Kies daarom zorgvuldig met wie jij jou toekomst gaat spenderen om succesvol te worden. 

Tip 3. Leer nieuwe vaardigheden en blijf jezelf ontwikkelen.  

Leer jezelf steeds nieuwe vaardigheden leer hoe je moet ondernemen, leer hoe je moet mediteren, leer schaken.

Allemaal vaardigheden die enorm belangrijk zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Blijf jezelf continu ontwikkelen om zo een zeer succesvol persoon te worden.

Wil je leren hoe je een succesvol affiliate marketing bedrijf begint klik hier

Tip 4. Stap uit je comfortzone.

Stap uit je comfortzone, doe dingen die je normaal gesproken niet snel zou doen. Alleen buiten jou comfortzone is groei te vinden, daar binnen is het allemaal oppervlakkig. Tegenwoordig neemt iedereen genoegen met middelmatigheid en dat zit allemaal binnen je comfortzone. 

Wil je een succesvol persoon worden dan zal je uit je comfortzone moeten stappen en actie moeten ondernemen. 

Tip 5. Stel doelen en werk hard om ze te bereiken.

Doelen stellen is de key naar succes zoals Andrew Tate het benoemd. Als jij een doel stelt met een deadline en jezelf er maximaal voor inzet heb gegarandeerd succes. Zorg dat je doelen stelt die jou droom kunnen waarmaken. 

Tip stel dag doelen, maand doelen en jaar doelen. Als je dat allemaal doet wordt je een enorm succes.

Tip 6. Laat jezelf niet ontmoedigen door tegenslagen. 

Tegenslagen heeft iedereen en zal iedereen die naar succes streeft ook krijgen. Zonder tegenslag bestaat geen succes, dus geef niet direct bij de eerste fout op want je zal in jou pad naar succes nog veel meer fouten maken. 

Als iets niet werkt of je hebt een fout gemaakt dan ga je kijken of je hier van kan leren, dat is belangrijk. 

Laat jezelf ook niet ontmoedigen door anderen als jij iets wil bereiken in je leven dan kan niemand jou tegenhouden en dat mag ook niet. Dus laat je niet misleiden door iemand anders, alleen jij kan zorgen voor je eigen succes.

Tip 7. Blijf gefocust. 

Blijf in het proces naar een succesvol persoon gefocust op je doelen. Als jij je dromen en doelen sneller wil halen moet je het zelfs zo ver laten komen dat jij voor 6 maanden minimaal off the radar gaat. Geen feestjes, geen alcohol, geen uren gamen, geen uren social media scrollen. Alleen jou doel en jezelf zo moet je het zien. 

Als je jezelf voor een enige tijd opsluit en dan pas over een paar maand terug komt dan ben je voor veel mensen een compleet ander mens geworden. Een succesvol persoon zul je dan zijn. Je hebt jezelf in die tijd wellicht wel financieel onafhankelijk gemaakt. 

Zorg dat jij in die focus modus blijft en laat je door niemand afleiden. 

 

Jou Network is jouw Networth. 

Wil jij jezelf omringen met zeer succesvolle personen die veel stappen verder zijn in het leven dan jij en wil je daar nou ook nog van leren. Dan moet jij je netwerk verbreden ga naar ondernemers events. Ik hoor je al denken waar vindt ik nou zoiets en hoe kom ik op zo'n event. 

Simpel Jacko Meijaard een zeer succesvol persoon in de affiliate marketing heeft de 'Level Up Club' gelanceerd en die club organiseert ondernemers events. Het is niet alleen een event je leert ook succesvol te ondernemen. 

Omring jezelf met de juiste mensen om zo een succesvol persoon te worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.