Hoe denkt een ondernemer.


Waarom denkt een ondernemer anders dan ik?

Ben jij een beginnende ondernemer of werk je nog in loondienst en wil je graag een onderneming starten. Dan is een onderneming starten niet voldoende. Je moet ook kunnen denken als een ondernemer. Dat is in mijn ogen het belangrijkste wat er is een ondernemende mindset. Je onderneming draait niet op een mindset van uitstellen dan zou jou bedrijf nooit werken. 

Waarom is denken als een ondernemer zo belangrijk.

Hoe kun je nou succesvol worden met een bedrijf en waarom denkt een ondernemer zo over? Simpel. Als je echt wat wil bereiken doe je er alles aan om zoiets te laten slagen. Logisch toch. Motivatie komt hier niet bij kijken, de reden waarom dat zo is komt omdat motivatie maar tijdelijk is. 

Doorzettingsvermogen en discipline zijn de belangrijkste elementen om te denken als een ondernemer. Je moet gedreven zijn, je moet echt succesvol willen worden. Alles en iedereen gaat jou niet in de weg staan. 

Zo moet je denken als een succesvolle ondernemer. Wees niet bang om op je bek te vallen iedereen heeft dat gehad in zijn carrière naar succes. Het enige wat je nog moet doen is het gewoon doen. Wees niet bang, want je houdt tenslotte jezelf voor de gek. Als jij een succesvol leven wil hebben moet je denken als een ondernemer.

 

Denk groot om je doel te halen.

Wie niet groot denkt of groot durft te dromen zal altijd klein blijven. Het is een goed idee om zowel korte- als lange termijn doelen op te stellen voor je onderneming.

Hierdoor kun je dagelijks aan doelen werken die haalbaar zijn, maar kom je iedere dag ook dichter in de buurt van het behalen van je grootste doelen en dromen. Hard werken helpt je op weg om succesvol te worden.

Groei met je bedrijf mee en stel je doelen bij, zodat je een plan kunt maken om ze in de toekomst te behalen.

Durf risico's te nemen.

Door aftewachten gebeurd er niks. Durf het risico te nemen denk niet de hele tijd wat anderen ervan zullen vinden. Je moet het risico toch nemen. Ruim 60% van alle mensen die op hun sterfbed liggen zeiden had ik nou maar dat ene risico genomen. Zo wil je uiteindelijk toch niet terug kijken op je leven. De wereld geeft jou elke dag kansen om dat ene te doen waarom dit dan niet. Ook dit artikel is een kans want dit lees je niet zomaar. 

Probeer meer in kansen te denken, want zo zie je daadwerkelijk meer de kansen voorbij komen. Je denkt nu nog beperkt in kansen.

Pak kansen waarvan je denkt dat die bij jou passen alles aannemen is ook niet goed hou het wel bij jezelf en doe alles stap voor stap. Het is geen sprint maar een marathon, om jou doelen te behalen en te denken als een ondernemer.

 

De kwaliteit van je leven wordt bepaalt door je denkwijze.

Ik heb je hiermee al een aardig zetje in de rug meegegeven de juiste kant op. Je denkt zoals je bent. Om als een echte ondernemer te willen denken. Zijn er nog veel meer punten waar je aan moet denken. denk hierbij aan:

  • Money Mindset
  • Hoe ga ik van een negatieve denkwijze naar een positieve denkwijze
  • Hoe kan ik mijzelf elke dag verbeteren 
  • Mijn passie ontdekken

En nog veel meer. 

In de Puur Mindset Academy word hier alles over uitgelegd over hoe jij moet denken als een ondernemer. En daarmee uiteindelijk succesvol mee zult worden oftewel heel waardevol. Want zodra je die mindset hebt kan niemand die meer van jou afnemen. 

Wil jij graag de beste versie van jezelf worden?

Mijn kennis op gebied van een ondernemers mindset is nu voor jou beschikbaar. Let op je kan hier succesvol mee worden. 

Jerik van Nuenen zal je hier alle in en outs geven over een succesvolle manier van denken geven. Dus je zal gaan denken als een ondernemer.

Klik op de knop hieronder om naar het E-Book toe te gaan. Je krijgt via deze link nog een paar extra bonus exemplaren. 

Wordt de beste versie van je zelf!

Denk als een echte ondernemer. En hou jezelf niet langer meer voor de gek. De kans ligt hier en nu.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Mattie Waugh
een jaar geleden

Sinds 2012 verkoopt Mailbanger.com marketinglijsten met klantnaam/contactgegevens aan veel kleine en startende bedrijven.


we hebben lijsten voor de VS/VK/Australië/Canada en nog veel meer landen


Hier zijn enkele van onze pakketten:

USA Business database with executive contact info - Over 30 million records:
https://www.mailbanger.com/2020-usa-business-database-executive-edition/


2021-2022 USA Homeowner and Residential – 248 million records:
https://www.mailbanger.com/2021-usa-homeowner-and-residential-248-million-records/


108 million USA consumers with age,cell/home phone/address/email:
https://www.mailbanger.com/108-million-usa-consumers-mega-edition/


New Cell/SMS Marketing package of over 30 million USA Customers:
https://www.mailbanger.com/2023-usa-32-million-consumer-cell-phone-numbers-premium-edition/


USA Charity donors:
https://www.mailbanger.com/usa-charity-donor-leads

Australia residential and consumer leads:
https://www.mailbanger.com/mailing-lists-australia/

850 000 Weight loss customers:
https://www.mailbanger.com/weight-loss-diet-leads-lists


We hebben veel meer lijsten - stop met het verspillen van duizenden aan pay-per-click of andere dure vormen van adverteren, en breng direct op de markt voor super betaalbare prijzen.

Alle lijsten worden regelmatig bijgewerkt, koop één keer en het is van jou, zodat je ze voor veel campagnes kunt gebruiken. Ze komen in Excel-bestanden met sorteerbare categorieën


Groeten
Mailbanger. com