Wat te doen bij een recessie?

Gepubliceerd op 16 oktober 2022 om 22:26

Veel mensen ervaren nu in deze periode van onzekerheid veel paniek, er kan op dit moment veel gebeuren dat er voor zorgt dat de maandelijkse kosten weer hoger worden. Op dit moment zitten al veel mensen enorm in de stress omdat ze waarschijnlijk niet de maand rekening kunnen betalen. 

Ook jij kan hier op dit moment mee te maken hebben. Want we zitten namelijk nu gewoon in een recessie en we hebben de bodem zeker nog lang niet bereikt, het zal alleen maar erger worden. Als wij de financieel experts moeten geloven. 

Je zal je hier vast mee bezig houden deze onzekere dagen. Jij kan jezelf helpen door dit artikel goed te lezen en te volgen, hierin komen veel tips in voor waardoor jij je beter kan voorbereiden op een recessie doormiddel van makkelijk geld te verdienen.

Hierbij heb ik het niet over meer of ander werk zoeken nee, ik praat hierover makkelijke tips die je geld opbrengen of geld besparen.

Vooral in een periode van financiële onzekerheid kan een extra zak centje per dag echt enorm helpen. Hiervoor hebben wij onderzoek gedaan wat je dan het beste kan doen

Het is makkelijk zeggen dat je moet gaan besparen maar in hoe en wat. De meeste mensen kunnen niet meer besparen aangezien ze al zoveel hebben moeten doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Ik ga je de 3 belangrijkste tips geven die echt iedereen kan doen met relatief weinig inspanning en tijd. 

 

 

Ga investeren in aandelen/crypto. 

Het klinkt misschien heel eng om ergens geld in te stoppen waar je niet veel verstand van hebt maar toch is dit een hele handige manier van geld verdienen in een recessie, aangezien de prijzen van aandelen dan op dat moment erg laag staan.

Aandelen kopen in een recessie kan eigenlijk niet verkeerd gaan, je koopt ze laag in en kan ze vervolgens wanneer de markt weer een beetje recht trekt met mooie winst verkopen. Zo hou je je risico relatief laag en kan je winst juist heel hoog zijn. Resultaat in deze situaties ga je snel zien. 

Nu zul je vast denken waar haal ik dat geld vandaan? Nou heel simpel om te investeren in aandelen of crypto heb je geen grote bedragen voor nodig je kan al beginnen met investeren met 5 euro.

Stel je investeert elke dag 5 euro in crypto of aandelen terwijl je normaal die 5 euro stopt in Starbucks koffie. heb je al 155 euro geïnvesteerd in een maand, mocht jou investering zich verdriedubbelen (wat in een recessie periode echt mogelijk is) heb je 310 euro verdiend voor eigenlijk niks doen. 

Nou goed, we willen wel dat je dit natuurlijk verantwoord gaat doen en niet dat je jezelf alleen maar verder de schulden of zorgen in werkt. Daarom hebben wij samen met Harm van Wijk een GRATIS boek opgezet dat gaat over slim beleggen. 

Dit boek is echt een aanrader aangezien het GRATIS informatie is wat je opdoet wat je echt enorm kan helpen, vooral als je net wil beginnen met beleggen in aandelen of crypto. 


Ga werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling ja, je denkt nu vast wat gaat mij dat aan geld opleveren? Nou om geld te kunnen verdienen moet jij eerst aan jezelf werken. Werk aan je mindset je manier van denken je moet een money mindset ontwikkelen.

Waarom dat nou zo belangrijk is, is omdat je zo enorm grote kansen gaat zien die tot financieel succes kan gaan leiden. Die kansen wil je namelijk niet mis lopen in een recessie waar het geld op dat moment op de grond ligt, alleen zoiets moet je wel zien en pakken. 

Het begint ten slotte bij jezelf en je manier van denken, door dit te kunnen masteren moet je gewoon boeken gaan lezen over persoonlijke ontwikkelingen. Boeken lezen is de nummer 1 manier om deze vaardigheden van een money mindset te ontwikkelen. 

Daarom wil ik graag dat je begint met jezelf ontwikkelen want daar begint het. Om op een juiste manier te kunnen denken heb ik ook hiervoor een mooi product die in jou in 3 dagen al die juiste money mindset kan geven. 

Jerik van Nuenen heeft een boek uit gebracht 'word de beste versie van jezelf' hierin word exact alles uitgelegd over hoe jij je denkwijze kan veranderen en verbeteren. Mocht jij hiervan mijn review willen bekijken over dit boek? klik dan hier.


Creëer een passief inkomen. 

Geld verdienen terwijl je lekker op de bank een serie aan het kijken bent, dat wil natuurlijk iedereen nou het mooie is dat kan. ik heb dat namelijk zelf al 1,5 jaar. In het begin was daar een beetje sceptisch over ik had daar enorm veel vragen bij. 

Ik heb destijds toen even wat onderzoek gedaan en kwam al snel uit op affiliate marketing. Affiliate marketing geeft je de mogelijkheid om een passief inkomen te genereren en dat zelfs met maar minder dan 2 uur op een dag daarmee bezig te zijn. Je verdient er zo heel gemakkelijk 1250 euro extra mee per maand!

Een passief inkomen hebben tijdens een recessie is het beste wat je kan hebben. Je verdient dan gewoon geld tijdens het slapen. 

Veel mensen denken dat ze dit allemaal niet kunnen maar het is relatief simpel al besteed je er maar 1 uur op aan affiliate marketing. Zo verzeker jij jezelf van een passief inkomen en hoef jij je niet meer zorgen te maken over de torenhoge gas en energie prijzen.

Jacko Meijaard wil jou graag haarfijn uitleggen wat affiliate marketing is en hoe je er uiteindelijk een passief inkomen mee kan creëren. Daarom heeft Jacko een cursus voor jou opgezet die jou helpt om een passief inkomen te creëren en uiteindelijk ervoor zorgen dat je geen financiële onzekerheid meer ervaart.  

Reactie plaatsen

Reacties

andrwetate69
een jaar geleden

goewe kursurs aanrader seker.