Passief inkomen realiseren.

Passief inkomens genereren wordt de nieuwe manier van geld verdienen in de 21ste eeuw. Daarbij zal een groot gedeelte van jou inkomen online worden.

De makkelijkste manier om een passief inkomen te generen is door crypto staken of investeren in aandelen.

Maar er zijn veel andere manieren om een passief inkomen te genereren, die ga je hier op deze pagina allemaal vinden (zelfs een paar die nog enorm weinig mensen kennen). 

Check ook mijn blogbericht  "Hoe verdien ik geld in een crisis" daar leg ik nog meer manieren uit om in 2023 geld te verdienen. 

Inhoudsopgave

  1. Passief inkomen door Aandelen
  2. Passief inkomen door Crypto 
  3. Passief inkomen door Affiliate Marketing 
  4. Bonus zo stijgt je vermogen x10

De Giro

De Giro is Europees grootste belegging  platform met ongekend lage tarieven. Je kan beleggen in ETFS, Futures, Opties, Obligaties en nog veel meer. 2 miljoen mensen gingen jou al voor, dus waar wacht je op open hier je rekening.  

In 10 stappen succesvol beleggen

10 stappen heb je nodig om hier een succes in te worden. Harm van Wijk legt in dit fysieke boek zijn 32 jaar ervaring uit. Zo word jij een belegging expert met dit GRATIS boek. 

Bitvavo 

Bitvavo het meest gebruikte crypto platform van Nederland en België. Verhandel meer dan 180 cryptomunten geheel betrouwbaar. Koop, verkoop maar ook belangrijk stake jou cryptomunten en verdien daarmee rente over je portfolio. Begin direct en pak alle voordelen die Bitvavo heeft. 

Money Mastery 

Begin vandaag en jij weet alles over crypto. De mannen van het bedrijf van Alles over Crypto gaan jou laten zien hoe je een passief inkomen verdient met Crypto. Volg de GRATIS training en jij weet straks alles over crypto. 


Passief inkomen met een online onderneming.

Een passief inkomen hoeft niet alleen te komen van aandelen of crypto. Je kan ook een online onderneming beginnen die jou een passief inkomen genereert. Denk hierbij aan YouTube Cashcow, Affiliate Marketing of Ad inkomsten. Natuurlijk gaat dit veel tijd kosten maar je zal hoe dan ook resultaat zien en die resultaten zullen dan heel snel groeien. 

Het ligt aan de kennis die je al hebt over marketing of teksten schrijven, dan kan het handig zijn dat je hier eerst in gaat verdiepen. Je kan veel info vinden over affiliate marketing maar je kan ook beginnen met de cursus van Jacko Meijaard de Internet Succes Gids.  

De Internet Succes Gids

De nummer 1 Affiliate Marketing cursus van Nederland en België waarbij dit business model haar fijn wordt uitlegt.  

Bij Onderneemhier werken wij ook met affiliate Marketing en het werkt enorm goed. De reden dat het zo goed werkt voor een passief inkomen legt Jacco jou graag uit.

Wil je meer weten? Meldt je dan direct aan voor de affiliate marketing revolutie.

Voor éénmalig 47 euro heb je alle in en outs over hoe jij een succesvol affiliate marketing bedrijf moet runnen. 

Affiliate Marketing Netwerken

PayPro

Om geld te verdienen met Affiliate Marketing moet je je wel aanmelden voor een Affiliate Netwerk. Voor de hoogste commissies moet je bij PayPro zijn. Het Paypro netwerk focust zicht vooral op de verkoop van cursussen en e-books. 

Voor een eenmalige aanmelding van 7,50,- ben jij een PayPro affiliate en kan je beginnen met het realiseren van een passief inkomen. 

Deze Tools improven jou Affiliate Business.

Master SEO

Deze SEO training heb je nodig voor jou affiliate marketing bedrijf. Deze training helpt jou met je google optimalisatie door jou teksten SEO te schrijven. Door je teksten SEO te schrijven groei je snel in de Google ranglijst waardoor je steeds meer commissie verdient. 

Affiliate Held - WordPress Plug-In

Affiliate held is een WordPress Plug-In die al je product data synchroniseert, hierdoor heb je altijd een up to date website. Dit zal je heel veel tijd schelen waardoor jij je meer kan focussen op het behalen van commissies.