Waarom een recessie belangrijk is.

Gepubliceerd op 13 november 2022 om 22:19

Huh waarom is een recessie belangrijk voor onze economie en waarom jij dit als een kans moet zien. Op dit moment zitten wij tegen een recessie/crisis aan, veel mensen vinden het eng om hierover na te denken omdat ze dan vaak aan de naarste gevolgen gaan denken.

Denken aan de nare gevolgen is logisch want het is toch een onzekere tijd. De gevolgen waar je zelf aan zit te denken zijn vaak groter dan dat het daadwerkelijk ook gebeurd. Je raakt niet zomaar je baan of huis kwijt.

Een recessie is eigenlijk een soort van reset van economie, alles word weer even op nul gezet en dan begint het weer helemaal opnieuw.

Als je kijkt naar de markt en je kijkt het over een tijdsbestek van 100 jaar dan zit er 1000+ % aan stijging in van onze economie. 

Want een recessie zorgt eigenlijk voor een cooldown om zo de volgende run naar boven te creëren. 

Ook jij kan hiervan profiteren let maar op... 

 

Deze kans moet jij ook inzien!

Je wil natuurlijk deze kans niet missen, want een recessie is het moment waar de meeste rijke mensen opstaan en nog meer geld gaan verdienen. Ook jij moet hiermee beginnen nu het nog kan , zelfs met heel weinig moeite.

Ik ga je niet vragen om een cursus te kopen van 500+ euro om vervolgens een Dropshipping bedrijf op te zetten. Want daar gaat heel veel onnodige tijd en geld in zitten. 

Ook vraag ik je niet om een extra baan te beginnen want daar ga je niks van leren want je wil tenslotte de markt begrijpen en overwinnen. Het geld moet binnen komen terwijl je slaapt.  

Ik wil jou graag 2 manieren laten zien wat jou geld gaat opleveren komende recessie.

 

Begin met investeren in jezelf.

Wat heel belangrijk is wat ik ook iedereen als eerste aanraad is ga investeren in jezelf. Hiermee bedoel ik dan zorg je mentaal anders gaat denken, je moet als een succesvolle ondernemer gaan denken want alleen dan ga je veel kunnen verdienen.

Om grote en waardevolle kansen te kunnen zien moet je een succesvolle mindset hebben we noemen dit ook wel een "money mindset". 

Veel mensen beschikken niet over deze mindset en blijven steeds op hetzelfde punt hangen. Om in een recessie geld te kunnen maken heb je die mindset nodig. 

Dat komt omdat zodra de aandelen markt zakt jij dit als een kans moet zien.

Zo'n kans moet je namelijk zien want dat kan je veel geld opleveren. Daarom is het dus juist belangrijk dat JIJ gaat werken aan je mindset en doe dit vooral als eerste. Want een investering in jezelf ga je op lange termijn dubbel en dwars terug zien. 

Ook ik begon hiermee en wat mij enorm op dat moment hielp was het boek "Word de beste versie van jezelf". Het is een online boek die jou meer zelfverzekerdheid, rust, motivatie en een money mindset geeft. 

Het boek is geschreven door Jerik van Nuenen die al 3 jaar ervaring heeft in persoonlijke ontwikkeling, dus je leert het van een echte expert. Jerik geeft je informatie ter waarde van 250 euro maar hij biedt het boek aan voor €19.95.

 

Kijk naar het lange termijn!

Laten we heel eerlijk zijn je kan niet in 1 week miljonair worden, althans dat beeld word de laatste tijd wel vaak geschetst. Geloof die goeroes niet!

Laten wij snel doorgaan naar manier 2. Zodra je bent begonnen met het investeren in jezelf wil je natuurlijk ook daadwerkelijk beginnen met investeren in iets wat je ook geld gaat opleveren. 

Het meest effectieve waar je mee kan beginnen is het investeren in aandelen en crypto. Vooral als de markt laag licht in een recessie kan je bijna geen grote fout maken en is je investering ook bijna een garantie dat die winst gaat opleveren. 

Want je investeert laag en kan na bijvoorbeeld twee jaar weer hoog verkopen.

Dit is natuurlijk allemaal haalbaar alleen moet je het wel verantwoord doen. Want onverantwoord een investering doen met een bedrag wat je eigenlijk niet kan missen is niet verstandig.

Daarom wil ik dat jij dit gaat doen met iemand die al meer dan 30 jaar ervaring heeft met het investeren in aandelen en crypto. Harm van Wijk heeft een GRATIS boek opgesteld hoe jij in 10 stappen succesvol kan gaan beleggen. 

Hier rechts zie je wat je krijgt wanneer je dit GRATIS  boek aanschaft. 

Wat een waarde geeft dit boek jou! Pak deze kansen aan want je ziet dit artikel niet zomaar, ook dit heeft een reden waarom jij dit leest.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.