Hoe creëer je een passief inkomen?

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 21:25

Geld verdienen tijdens het slapen.

Iedereen wil geld verdienen terwijl je slaapt. Het mooie is dat zoiets ook daadwerkelijk kan. Veel mensen kijken je dan heel verbaasd aan. Ze zeggen vaak dan: Ga lekker 5 dagen in de week werken en doe dat vooral overdag dat is normaal. Tegenwoordig begint dat steeds minder normaal te worden, met de huidige digitalisatie die in volle opmars is kunnen we ook online geld verdienen. Online geld verdienen zal uiteindelijk een vorm van toekomst krijgen. 

Geld verdienen online is in 2022 nog nooit zo makkelijk geweest. Zorg dat je een social media platform hebt en je kan al geld verdienen. Alleen een passief inkomen genereren online is voor veel mensen nog onduidelijk en lijkt lastig.

In dit artikel leer ik jou hoe je een passief inkomen online kan genereren. 

 

Dit is hoeveel geld jij online kan verdienen.

Een onderneming starten lijkt mooi tot dat je moet investeren dan lopen de kosten al snel hoog op. Voor beginnende ondernemers is dat een groot probleem want voordat je jou investering eruit hebt gaan daar vaak jaren overheen. 

Zoals in diverse edities van de Harvard Business Review te lezen is, faalde tot 2005 negen van de tien jonge ondernemingen doordat het te lang duurde voordat er break-even werd gedraaid.

Een succesvol bedrijf beginnen was des tijds niet makkelijk. 

Het mooie is dat wij in deze tijd niet meer leven oftewel we kunnen nu gemakkelijk een succesvol bedrijf beginnen zonder grote investeringen te doen. Grote bedrijven zoals Uber en Thuisbezorgd hebben een groot online bedrijf opgezet met relatief weinig investeringen te hoeven doen. 

Ook jij kan een succesvol online bedrijf beginnen met geen grote investeringen te hoeven doen. 

 

Succesvolle online ondernemer worden naast je huidige baan.

Vanaf dit moment kan jij een passief inkomen creëren via het internet, want het is tegenwoordig echt makkelijk om een passief inkomen te creëren online

Tuurlijk is het logisch dat je niet in begin direct enorme resultaten zal behalen. Jou onderneming heeft tijd nodig maar zodra je de eerste winst hebt gemaakt gaan de resultaten exponentieel stijgen en dan pas gaat het echt hard. 

Want ook ik ben hiermee begonnen en heb in 1 jaar tijd een passief inkomen kunnen creëren terwijl ik er nog een baan naast had van 9 tot 5. 

Maar dan vraag je je snel al af hoe dan? Want jij werkt ook hard. Nou het is heel simpel 1 uur tot 2 uur in de avond of ochtend voor werk ermee bezig zijn is meer dan voldoende. Doe je dat elke dag dan kan ook jij een passief inkomen creëren. dus jouw droomleven opbouwen. 

 

Het gouden verdienmodel: Affiliate Marketing. 

Affiliate marketing werkt ongelofelijk eenvoudig, wat mogelijk ook de populariteit van dit verdienmodel verklaart. Voor een passief inkomen te creëren is dit de manier.

Affiliate marketing is simpelweg het verkopen van producten of diensten van een adverteerder. Laten we in dit voorbeeld even de Media Markt erbij pakken, de grootste electronica retailer van Nederland en Duitsland.

Jij hebt bijvoorbeeld een website over de producten van de Media Markt en verschaft informatie over de kwaliteit van de producten.

Aan het einde van een artikel over een bepaalde wasmachine of televisie, plaats jij een link naar de website van de Media Markt.

Echter is dit geen normale link, maar een affiliate-link. In deze link is een unieke code verwerkt waardoor de Media Markt weet dat hun nieuwe klant via jouw website op hun webshop uitgekomen is.

Koopt de klant een product, dan krijg jij een vergoeding van tussen de 3 en 10 procent, in het geval van de Media Markt. 

Deze vergoedingen kunnen behoorlijk per adverteerder verschillen, waarbij de vergoedingen soms wel op kunnen lopen tot 90 procent.

Er bestaan cursussen over het verkrijgen van meer zelfvertrouwen die bij de verkoop via een affiliate-website een commissie van 90 procent afstaan.

En het aanbod adverteerders is enorm, waardoor jij behoorlijk wat keuze hebt voor jouw eigen concept. Welk concept je ook kiest, vaak is makkelijk geld verdienen al binnen korte termijn mogelijk.

 

Hoe begin jij met affiliate marketing?

Om met je succes te willen beginnen en daarbij een passief inkomen te willen creëren, moet je eerst weten in welke branche je wil gaan promoten. Bijna alle branches zijn mogelijk dus denk hierbij aan gezondheid, fitness, educatie, geluk en relatie. Noem maar op en je kunt daar wel een affiliate product voor vinden. 

Persoonlijk adviseer ik altijd wel ga voor branche wat je interesseert want zo is het makkelijker om iets te vertellen over een product. Dan kan je makkelijker succesvol worden en in vrijheid kunnen leven van je passief inkomen. 

Mocht jij dus interesse hebben in de fitness branche dan kan je een website of blogpagina starten en vertel je over het product. Mensen kunnen je dan vinden op google. Je doel is dan ook goed scoren in google.  Google zal dus dan ook jou beste vriend worden ; ).

Dit is dus hoe jij een passief inkomen gaat creeren via Affiliate Marketing.

Je zojuist gelezen hoe je een passief inkomen kan genereren via affiliate marketing.

In de videotraining van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een passief inkomen via het internet kunt opbouwen.

Dit is by far de makkelijkste manier om een passief inkomen te creëren.

Klik op de knop hieronder om naar de video’s van Jacko te gaan.

Passief inkomen creëren doormiddel van affiliate marketing. 

 

Klik op de knop hieronder om er direct mee te beginnen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.