10 geld tips voor aankomende recessie.

Gepubliceerd op 27 november 2022 om 23:39

Het gaat niet zo goed met de Nederlandse economie. Veel mensen merken dat de schulden steeds hoger worden en dat ze als het zo door blijft gaan het overzicht kwijt begint te raken. De kans is groot dat jij hier ook last van gaat krijgen.

Daarom is het belangrijk dat je dit artikel goed leest en het uiteindelijk ook gaat uitvoeren, dat zorgt ervoor dat jij je geldstress achterwegen laat en mocht je later weer een financiële onzekerheid spelen in de economie jij hier al jaren op voorbereid bent.  

Graag wil jou laten zien dat het niet zo moeilijk is om ook in deze tijd gemakkelijk geld te verdienen, besparen en te investeren.

Ik ga niet van je vragen om niks meer te gaan uitgeven of een extra baan te zoeken, nee. Ik ga jou 10 makkelijke geldtips geven die de rijken al jaren doen.

Lees snel verder...

1. Noodzakelijk geld potje.

Zorg altijd voor reserve geld dit wil niet zeggen dat dit een spaarpotje is, mocht het om een of andere manier enorm slecht gaan dan heb je altijd geld achter de hand om jezelf in leven te houden. (Zorg dat dit ook cash geld bevat.)

2. Investeer en spaar.

Belangrijk is om te weten dat de rijken bijna niet sparen, ze investeren eigenlijk altijd direct weer alles. Zorg dat jij ook per maand een x aantal bedrag gaat investeren en sparen bijvoorbeeld 10% sparen en 20% investeren. Investeer altijd meer dan je spaart. 

3. Dit is nooit een verkeerde uitgaven.

Je moet nooit twijfelen of je iets moet gaan kopen voor je persoonlijke ontwikkeling. Koop zoiets altijd direct, denk hierbij aan persoonlijke ontwikkeling boeken, gezondheid en een cursus wat een vaardigheid verbeterd. Je leert hier namelijk altijd van. 

4. Koop het beste.

Koop het beste product wat er is, een kwalitatief product aanschaffen die jou meer waarde geeft zorgt dat je er meer mannelijk uit ziet. Het gaat je uiteindelijk geld opleveren.

Bijvoorbeeld je koopt elk jaar 3 nette schoenen van 150 euro omdat je ze hard slijt. Koop dan in één keer een kwalitatief goede schoen van 350 euro, waar je ook een heel jaar op kan lopen.

5. Schrijf je tijd uit.

Plan je tijd een dag van te voren in. Weet wat je gaat doen de volgende dag en hoe je het gaat doen, zo begin je elke dag weer met een doel. Voer je dit elke dag uit en behaal je het ook dan word je mentaal en financieel sterker.

6. Maak een overzicht.

Maak een kosten overzicht, zorg dat je precies weet wat er in en uit gaat, weet waar jij je geld aan besteed en ga dan kijken waar je zoiets zoveel mogelijk in kan besparen. Doe dit maandelijks. 

7. Jou mensen kring bepaalt jou inkomen.

Zorg dat je omringt word of bent met mensen die al verder in het leven zijn dan jij. Zo ga jij van die mensen leren en gaat jou inkomen er ook naar leiden. Ben je op dit moment omringt met mensen die arm zijn? Dan moet je zo snel mogelijk die mensen loslaten. 

8. Zorg dat je voor iets werkt.

Zorg dat je een doel met een missie hebt. Wat is de reden dat je elke dag naar je werk gaat? Los van je kinderen onderhouden. Als je doelgericht aan het werk gaat en je hebt bijvoorbeeld als doel succesvol worden. Dan ga je kansen zien die je doel gaan behalen. 

9. Doe waar jij je goed bij voelt.

Als iedereen rechts gaat betekent dat nog niet dat jij ook moet doen, ga dan lekker links. Ook als je denkt dat het al te laat is. Het is namelijk nooit te laat, ga achter je dromen aan nu het nog kan.

10. Werk aan je toekomst.

Werk aan je toekomst nu het nog kan! Als je dit leest hoop ik dat je nog jong bent want dan is dit namelijk de kans om te beginnen aan je toekomst.

Ben je al wat meer gesetteld in het leven en heb je al kids en een huisje, geen stress ook jij kan nog beginnen met een succesvol leven.

Werk aan jezelf en aan je financiële plaatje. Tegenwoordig is dat heel belangrijk, kijk gewoon naar jezelf en niet naar iemand anders. Je kan je leven niet vergelijken met die van iemand anders. 

Daarom wil ik graag dat je het meeste en het beste uit het leven probeert te halen. Zorg er nou is voor dat die dromen die je al van kinds af aan hebt een keer werkelijk worden. 

Je moet hier namelijk voor gaan werken, werk zo hard mogelijk nu het nog kan. Zorg er wel voor dat je slim te werk gaat, daarom wil ik dat je financieel en mentaal sterker wordt want alleen dan kan je jou droom werkelijkheid maken. 

Daarom biedt ik jou 2 methodes aan waarvan er 1 GRATIS is en de andere 19,95 kost. Deze methodes zorgen ervoor dat je financieel en mentaal sterker wordt. 

Dus voor 19,95 behaal jij een succesvol leven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.