Affiliate marketing gebruiken met TikTok.

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 13:51

Veel mensen hebben wel eens een filmpje voorbij zien komen op TikTok over affiliate marketing. In die filmpjes zag je enorm mooie bedragen wat jonge jongens van een jaar of 18 hebben behaald, soms wel meer dan 10.000 euro!

Dat deze jongens het  op TikTok laten zien heeft een reden, er zit namelijk een belangrijke methode achter die veel mensen gebruiken tijdens affiliate marketing.

Die methode zorgt ervoor dat veel mensen zonder heel veel moeite hun eerste commissie relatief snel behalen. Zij delen dit dan weer op TikTok en zo krijgen hun veel views en volgers erbij. 

 

Lees vooral verder om deze Methode ook te kunnen leren...

Wat is affiliate marketing?

Om je uit te kunnen leggen hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing moet je eerst weten wat het is. Ik leg de betekenis relatief kort en simpel uit, aangezien je niet veel meer hoeft te weten over de werking van affiliate marketing.

Affiliate marketing is een online verdienmodel dat al aardig wat jaren bestaat, langer dan dropshippen of E-commerce. Met affiliate marketing promoot jij producten van andere bedrijven, dat doe je dan door een speciale link daarvoor te gebruiken.

Die speciale link plaats jij op een online platform dat kan zijn social media of een eigen website, als er iemand die op jou pagina komt en op die link klikt, komt die persoon op de pagina terecht van de officiële verkoper van het product.  

Koopt die persoon vervolgens het product dan krijg jij een deel commissie (oftewel geld). Het mooie aan dit verdienmodel is dat je geen grote investeringskosten hebt om zo'n bedrijf te beginnen.

Daarnaast ook dat je geen voorraad hoeft te hebben wat je overigens bij andere verdienmodellen wel hebt. 

 

Hoe kom je aan die speciale link?

Om aan die speciale link te komen moet je je registeren bij een affiliate programma (dat is overigens kosteloos). Verschillende affiliate programma's zijn:

Als je je aanmeld dan krijg je toegang tot deze speciale links en dan kan je beginnen met affiliate marketing!

 


Heb je mij ook al GEVOLGD op TikTok? Oh nog niet.

Doe dat dan je zal geen spijt krijgen. Lees dan snel verder...


Hoe kan je er geld mee verdienen?

Je zal je zeker nu afvragen waarom klinkt dit zo makkelijk, nou eigenlijk is dat het ook. Je plaats content over een bepaald product op een pagina en als iemand op die link klikt en het vervolgens koopt krijg jij geld.

Maar waar plaats je nou precies die link en hoe klikken nou mensen er op? 

Je kan die link op veel verschillen plekken plaatsen, ik raad vooral veel pagina's aan over 1 product en dan bedoel ik veel verschillende social media platformen.

Maak veel content over een product en plaats dat dan bijvoorbeeld op TikTok of Instagram. 

Doe je dit regelmatig dan zal je naar verloop van tijd echt wel mensen ontvangen op je pagina en zullen ze ook klikken op jouw link. Zo'n methode is enorm makkelijk en kost helemaal niks. Die methode leg ik je later uit...

Wat ook belangrijk is maar wat wel wat meer tijd kost is een eigen website maken en daar dan vervolgens jouw link op plaatsen. Maak dan veel blogberichten over een bepaald onderwerp van het product, zo kom je hoog te staan in Google oftewel dan bouw je aan een passief inkomen. 

Wil je een passief inkomen krijgen doormiddel van affiliate marketing? Check dan even dit blog bericht!

Affiliate Marketing en Social Media. 

Affiliate marketing en social media gaan heel goed samen en dan met name samen met TikTok. TikTok is op dit moment een heel populair platform waar je heel makkelijk op kan groeien.

Doordat je er zo makkelijk op kan groeien geeft het veel mensen de mogelijkheid om er snel bekend op te worden. Pas je dit toe samen met affiliate marketing dan kan je snel en makkelijk geld verdienen.

TikTok is hiervoor voor op dit moment de beste methode. 

Je hoeft niet alleen maar TikTok te gebruiken, ik raad mensen aan om altijd ook meerdere social media platformen te gebruiken. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Pinterest. 

Pas je al deze media platformen toe samen met je eigen website dan heb je een zeer succesvol affiliate bedrijf.  

Ook JIJ kan dit behalen.

Nog niet heel veel mensen gebruiken affiliate marketing samen met TikTok, ik ben hier nu een aantal maanden mee bezig met een TikTok methode speciaal voor affiliate marketing en dat heeft mij in een zeer korte periode deze resultaten opgeleverd. 

Dit had ik bereikt na 3 dagen die methode toe passen

Dit is ook de reden dat JIJ moet beginnen met Affiliate Marketing.

Pas deze METHODE toe en heb binnen 2 dagen je eerste commissie binnen! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.