Hoe verdien ik geld in een crisis.

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 22:26

We weten het op dit moment allemaal, de inflatie stijgt de koopkracht daalt en we lopen allemaal hoog op in de maandlasten. Het gaat niet goed met de economie in Nederland op dit moment, we gaan richting een crisis/recessie.

Veel mensen vrezen al jaren voor een crisis en er zijn ook een kleine groep mensen die juist blij worden als er een crisis aankomt want dat betekent namelijk kansen. 91% van de mensen ziet niet in dat een crisis een grote kans is om geld te verdienen.

Vandaag wil ik jou uitleggen waarom een crisis nou juist het perfecte moment is om te investeren en te beginnen met geld maken online. Hierbij ga ik jou de beste tips geven en laten zien welke methodes het beste zijn om geld te verdienen in een crisis. 

Lees verder...

Waarom een crisis nou goed is. 

Voor veel mensen is een crisis een onzekere en enge tijd en dat is volkomen logisch. Je weet namelijk ook niet wat voor impact die gaat hebben op jou leven of misschien wel die van je gezin. Maar een crisis is eigenlijk heel goed voor de economie.

Een crisis biedt weer nieuwe kansen om in te stappen in de aandelenmarkt op een laag niveau of om juist op dat moment te beginnen met een onderneming online. Mensen zeggen ook wel: "Koop wanneer er bloed op de straat ligt." Want op dat moment is er de grootste paniek.

Veel mensen gaan dan rare acties ondernemen die voor jou veel kunnen opleveren. Crisis in mijn ogen betekent eigenlijk kansen die grote rendementen kunnen opleveren. Want we kijken niet naar 3 maanden nee, we kijken naar minimaal 3 jaar. 

Het is dus belangrijk dat JIJ geld gaat verdienen in de aankomende crisis en dus niet geld gaat verliezen...

 

Gemakkelijk geld verdienen tijdens een crisis.

Het is niet de bedoeling om een extra baan te gaan vinden zodat je daardoor wat extra gaat verdienen, ik heb het echt over extra geld verdienen tijdens het werk wat je nu op dit moment doet. Zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen. 

Een extra bijbaan is niet verkeerd, maar het is voor het lange termijn niet heel handig. Aangezien het veel schade kan opleveren in je privé leven omdat je dan zoveel aan het werk bent, niet alleen je privé leven kan verslechterd worden maar ook je mentale staat gaat achteruit dan.

Je moet dus geld verdienen terwijl je slaapt. 

Ik laat je graag 2 modellen zien die gegarandeerd geld gaat opleveren deze crisis.

Ga investeren in crypto/aandelen.

Investeren is op dit moment heel populair en de kans is groot dat je ook mensen hebt om je heen die al investeren in 1 van deze verdienmodellen. Alleen zomaar ergens geld in stoppen is waar je niet direct je gewenste resultaat van ziet is natuurlijk niet de bedoeling. 

Want je wil er uiteindelijk geld mee maken en op het lange termijn moet het natuurlijk ervoor gaan zorgen dat het voor zekerheid gaat zorgen. 

Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet met geld gaat spelen wat je eigenlijk helemaal niet kan verliezen want dan is de kans groter dat je nog meer in de schulden komt te zitten. 

Onderneemhier biedt jou een boek aan die jou in 10 stappen succesvol laat beleggen, het boek is geschreven door Harm van Wijk die meer dan 30 jaar ervaring heeft met handelen in aandelen en crypto. Het mooie is dit boek is namelijk kosteloos.

Dit boek is gemaakt om zo meer mensen te helpen met het op een juiste manier te handelen in aandelen. Want het meeste geld verdien je namelijk in een crisis. Deze manier van geld maken zorgt ervoor dat je tijdens het slapen zelfs geld kan gaan maken. 

Zodra je dit onder de knie hebt en in een diepte punt van de markt investeert ga je gegarandeerd geld maken.

Onderaan van de pagina vind kan je jou gratis exemplaar claimen! 

 

Bonus: Investeer in jezelf.

Even kort tussendoor! Naast een succesvolle trader of online ondernemer hoort natuurlijk ook een succesvol persoon een succesvol persoon die ook daadwerkelijk denkt dat hij een succes is want om echt groot te kunnen worden moet je ook kunnen denken als iemand die al een succes is. Klik hier om van jou een succesvol persoon te maken!

Online ondernemen.

Begin een online onderneming die jou een passief inkomen kan generen. Want een passief inkomen zorgt ervoor dat je extra geld verdient terwijl je slaapt en dat is ideaal in een crisis. Je wil jezelf niet meer extra inspannen nadat je net terug komt van je baan.

Werk er maximaal 2 uurtjes in de week aan en je gaat snel je gewenste resultaat behalen. Dat met relatief weinig inspanning en hoge investeringskosten. Ik heb het hier natuurlijk over affiliate marketing.

Kort en simpel uitgelegd je promoot producten van andere bedrijven dat kan van alles wezen, vervolgens plaats jij een unieke link op een website of social media platform van jou. Klikt een persoon op die link en vervolgens het product aanschaft dan ontvang jij er geld van. 

Dit verdien model is ideaal vooral in tijden van crisis omdat het passief is en het je veel geld kan opleveren omdat je makkelijk kan doorschalen. 

Jacko Meijaard een echte expert in affiliate marketing heeft een cursus opgesteld over succesvol worden in affiliate marketing, hij wil jou graag laten zien wat er allemaal mogelijk is met dit verdienmodel, het opschalen van jou online onderneming naar 1250 euro per maand.

 

Geen excuus meer...

Na het lezen van dit artikel heb ik je 3 waardevolle strategieën laten zien die jou geld kunnen opleveren in een crisis, die strategieën zijn heel succesvol en gemakkelijk, alleen je moet er zelf natuurlijk ook in geloven.  Ik wil geen excuus meer horen dat jij het financieel zwaar hebt. 

Dit kan jou alleen maar helpen op lange termijn, qua financieel en mentaal. 

Kansen moet je pakken vooral in onzekere tijden, neem een klein risico wat kan er verkeerd gaan? Je leert er sowieso weer van het geeft je alleen maar meer ervaring. 

Maak de keuze nu! Laat de onzekere tijden achter je, maak van je tijd een zeker succes

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.