Word de beste versie van jezelf - E-Book - Review

Gepubliceerd op 8 september 2022 om 20:22

Word de beste versie van jezelf met het E-Book die is uitgebracht door Jerik van Nuenen. Puur Mindset Academy zorgt ervoor dat iedereen een succesvolle mindset kan creëren. Wil je ondernemend denken? Wil je uiteindelijk je passie vinden? Of wil je sterker worden op gebied van communicatie?

Ben je er helemaal klaar mee om continu negatief te denken over zoveel zaken krijg je het gevoel dat je de wereld door een negatieve bril bekijkt? Dan moet je echt je mindset gaan veranderen naar een positieve en succesvolle mindset, want alleen daardoor ga je jou droomleven kunnen leiden. 

Het begint ten slotte allemaal bij jezelf en dan vooral bij jou manier van denken. Denk je op dit moment het is tijd om nu actie te ondernemen en de wereld weer op een positieve manier te kunnen bekijken dan moet je vooral dit artikel gaan lezen. 

Want de Puur Mindset Academy gaat jou hierbij helpen om jou mindset succesvol te maken. Ook ik heb dit product aangeschaft en alle praktische tips die hier in dit boek staan hebben mij enorm geholpen, om bepaalde zaken in te kunnen zien en kansen te kunnen pakken die voor mij van zeer positieve invloed hebben gehad.

In dit artikel geef ik mijn eerlijke mening waarom dit product voor mij zo belangrijk is geweest als jonge ondernemer die succesvol is. 

Lees verder...

Succes begint bij jou denkwijze. 

Meeste mensen weten wel wat een mindset inhoud, mocht je het niet weten het betekend de manier van de denken. Ik ga het er niet over hebben wat een vaste mindset is of een groeiende mindset, dat is niet relevant voor dit artikel.

Persoonlijk ga ik ervan uit dat jij een groeiende mindset hebt aangezien je dit artikel ook leest want je wil je leven en mindset positief veranderen.

Half jaar geleden zat ik ook in een dip in een soort van negatieve spiraal, alles wat ik deed ging voor mijn gevoel niet goed ik haalde uit heel veel dingen geen voldoening meer waar dat ik eerst wel had. Het had te maken met mijn manier van denken. 

Ik dacht teveel na over wat als het verkeerd uitpakt wat gebeurd er dan. Het was tijd voor verandering en dan met name verandering in mijn hoofd. De manier van denken moest anders.

Op dat moment besefte ik echt wat voor invloed dit heeft op mijn leven en laat staan als je hier door mee blijft lopen, wat voor leven je dan uiteindelijk zal leiden. Jou manier van denken beslist uiteindelijk ook jou leven en hoe dat eruit zal gaan zien. 

Ik ben mij gaan focussen op zaken waar ik een positieve invloed op kan hebben zaken die mij positief blijven motiveren. Uiteindelijk vergde dat wel wat tijd maar dat is logisch. Ik heb dit gedaan door veel boeken te lezen over persoonlijke ontwikkelingen. 

Het E-Book van Jerik van Nuenen bleef mij toch wel heel erg bij, daar staan zo veel tips in waarvan je denkt waarom ik hier niet eerder aan heb gedacht.

Zo zie je maar wat een mindset kan doen met je leven het kan negatief zijn maar het kan ook heel positief worden of zijn.

 

Wie is Jerik van Nuenen en wat is de Puur Mindset Academy.

Jerik is de oprichter van het bedrijf Puur Mindset Academy en heeft het E-Book Word de beste versie van jezelf uitgebracht. Jerik was voormalig DJ dat heeft hij een aantal jaar gedaan maar sinds de corona crisis kwam zijn baan als DJ tot een einde.

Jerik had veel tijd over voornamelijk in de weekenden, in het begin vond hij het wel prettig wat meer rust maar op een gegeven moment begon het te vervelen. Jerik heeft zelf onderzoeken gedaan naar de mindset van de mens en hoe wij de wereld interpreteren, dat onderzoek heet NLP.  

Door zijn vele vrije tijd heeft Jerik het bedrijf Puur Mindset Academy opgezet. Door de al vele ervaring en kennis op gebied van mindset heeft Jerik in een zeer korte tijd heel veel mensen kunnen helpen met het verbeteren van hun mindset naar een zeer positieve manier. 

 

Wat kan je van de E-Book verwachten?

Paar maanden terug heb ik de E-book ook aangeschaft voor €19,95. Het boek bestaat uit 33 hoofdstukken en 132 pagina's je zou denken dat is niet veel maar alle informatie die je nodig hebt staat in het boek. Je hebt verder geen levensverhalen nodig die andere auteurs wel in de boeken zetten. 

Door de juiste informatie en tips die erin staat ben je continu bezig met je gedachten van hoe je het wellicht beter kan doen. De tekst is zeer aangrijpend, herkenbaar en vooral ook begrijpend zodra je het hebt gelezen snap je ook direct wat Jerik er nou mee bedoeld. 

Hierin zal ik je even laten zien over welke 33 onderwerpen Jerik het met jou zal hebben in het E-book. 

Hierin kun je al zien dat er over zoveel termen worden gepraat die allemaal invloed hebben op jou mindset. Deze punten maken het allemaal duidelijk en geven ook aan waarom jij dit wellicht moet veranderen. Jou mindset zorgt uiteindelijk voor jou leven en hoe jij je leven zal gaan leiden.

Ook zal Jerik je meenemen in het 7 stappenplan naar succes. Hij zal je in 7 stappen laten zien hoe jij succes kan behalen en jou droom kan leven. 

 

Dit krijg je als je de E-book aanschaft.

Mijn eerlijke mening.

Ook ik heb de E-book aangeschaft van Jerik wat ik al eerder aangaf. In het begin dacht ik dit is weer zo'n boek over mindset en persoonlijke ontwikkeling waarbij verhalen in staan die allemaal allang bekend zijn en waar je niks aan hebt.

Maar dit boek heeft echt het tegendeel positief bewezen. Voor mij staat deze toch wel op nummer 1 op dit moment van gelezen boeken, en ik heb echt wel een aantal boeken gelezen over mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Dit komt omdat het boek relatief kort is en dat is voor mij ook wel een enorm plus punt want 132 pagina's is helemaal niet veel en dat zou je zeker met 3 dagen uit kunnen hebben. In die 132 pagina's staan zoveel waarde volle informatie in, over wat nou de belangrijke aspecten zijn om een goede en gezonde mindset te kunnen krijgen.

Het is niet alleen maar denken maar ook je hele ritme van de dag. Hoe deel jij jou dag in, hoe slaap je en met wie ga je allemaal om. Al deze factoren zorgen ervoor dat je een ondernemende denkwijze krijgt waar je later zoveel profijt van zal hebben. 

Uiteindelijk ben mij zelf daar ook op gaan focussen ik dacht op dat moment nu moet ik actie ondernemen. Ik heb er veel uit kunnen halen en op een gegeven moment ben ik ook zelf uit die negatieve spiraal gestapt en ben ik begonnen aan positieve spiraal te creëren.

Na 1,5 maand begon ik het zelf ook te vernemen en voelde ik mij ook erg goed. Vergeet niet dat er nog steeds dagen zijn waarbij het tegen kan zitten maar dat hoort erbij, mocht dat gebeuren moet je gewoon kijken naar de dingen die wel goed gingen.

Houd je focus op zaken waar je invloed op hebt die positief zijn of een positieve invloed hebben. Wees niet bang dat mensen je afwijzen dan ligt het niet aan jou maar de persoon zelf. Ik bekijk het zo: mocht iemand mij niet mogen of mij afwijzen om wat voor reden dan ook, dan zeg ik tegen mijzelf ik heb niks aan jou, jij verdiend mij niet. Nadat ik dat zeg tegen mijzelf ga ik er ook niet mee zitten en sluit ik dit hoofdstuk af. 

Dit ga je allemaal leren in het boek Word De Beste Versie Van Jezelf. Oftewel dit is echt een enorme aanrader. 

 

Ook JIJ kan de beste versie van jezelf worden. 

Komt het verhaal jou bekend voor? Voel JIJ ook de afgelopen tijd dat je in een dip zit? Wil je graag uit die negatieve spiraal ontsnappen? Dan kan dit E-Book jou echt helpen met het bereiken van een zeer positieve mindset, het is niet alleen de mindset die top word.

Ook krijg je een mindset die succesvol wil worden je gaat je dromen behalen, dromen waar jij al jaren lang van droomt. Je gaat denken als een ondernemer je ziet het succes al in je hoofd het is dan alleen nog uitvoeren. 

Een ijzersterker mindset creëren daar helpt Jerik van Nuenen je graag bij.

De waardevolle informatie die in dit boek staat blijft voor je hele leven, en dat voor 19,95

Dit is by far het enigste boek die je nodig hebt om een succesvolle en goed mindset te creëren.  

Houd jezelf niet langer voor de gek en sleur jezelf uit die negatieve spiraal.

Word de BESTE VERSIE van JEZELF wan ook JIJ kan dat!

Ga DIRECT naar de E-Book!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.